ООМУ Васо Карајанов

АКТИВНОСТИ

Посета на час по балет во ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ кај проф. Сања Шутевска

View Photos

Посета на балетската претстава „Клеопатра“

View Photos

Јавен час на учениците по флејта

View Photos

Патронен празник на училиштето

View Photos

Новогодишен концерт на училиштето

View Photos

Новогодишен концерт во градинките во општина Гевгелија

View Photos

Новогодишен концерт во центарот „Мајка Тереза“

View Photos

Новогодишен концерт во Богданци

View Photos

Новогодишен концерт на класата на проф. Љубица Улишева

View Photos

Галерија

View Photos